Spiseriet

Her på Wesselgården er vi opptatt av kvalitet i alle ledd. Råvarene vi bruker her er så langt det lar seg gjøre økologiske og kommer fra lokale bønder.

All maten er lagd helt fra bunnen av og kan deles i to kategorier:

Ferske.
Retten blir lagd fra bunnen av helt ferske råvarer etter at kunden har bestilt. Ingen forhåndskokte poteter. Sausen lages til den ene personen som har bestilt. Dette betyr at har du noen allergier, er retten til et barn eller ønsker du av andre årsaker spesialtilpasset mat, er dette fullt mulig.

Langtidsstekt.
I hagen har vi en steinovn som vi bl.a. bruker til langtidssteking. I store støpejernskjeler braisserer vi: lammeskanker, svineknoker, oksehøyrygg, kalveskank og mye mye mer. Etterpå fyller vi kjelene med krydder, urter, grønnsaker, øl og vin; binder de godt til og setter de i steinovnen over natten mens den kjøler ned. Dette gir saftige, smakfulle og rustikke gryteretter.

Alt brød er nybakt hver morgen.

 

Forretter

testimonial-divider-1024x44

Bruchettatallerken

Fløtelegert purresuppe med
sprøstekt spekeskinke

Filodeigskurv med røkt kveite, reker,
fermentert asparges og agurk

 

Middag
testimonial-divider-1024x44

Torsk i urtesaltet fløte.
Servert med karamelliserte rødløk, kålrot, spinatpesto og estrangonrømme

Langtidsstekt lammeskank i rødvin og urter
Servert med nystekt steinovnsfoccacia og sennepspoteter

Ølgryte. bibringe og svinebog i røkt porterkaramell med bacon, sopp og rotmos
Servert med nystekt steinovnsfoccacia

 

Dessert
testimonial-divider-1024x44

Creme brulee med skogsbærmarmelade

Sjokoladefondant med husets bjørnebæris

Stor isdessert med jordbærsaus,
sjokolade og krumkaker