Spiseriet

Her på Wesselgården er vi opptatt av kvalitet i alle ledd. Råvarene vi bruker her er så langt det lar seg gjøre økologiske og kommer fra lokale bønder.

All maten er lagd helt fra bunnen av og kan deles i to kategorier:

Ferske.
Retten blir lagd fra bunnen av helt ferske råvarer etter at kunden har bestilt. Ingen forhåndskokte poteter. Sausen lages til den ene personen som har bestilt. Dette betyr at har du noen allergier, er retten til et barn eller ønsker du av andre årsaker spesialtilpasset mat, er dette fullt mulig.

Langtidsstekt.
I hagen har vi en steinovn som vi bl.a. bruker til langtidssteking. I store støpejernskjeler braisserer vi: lammeskanker, svineknoker, oksehøyrygg, kalveskank og mye mye mer. Etterpå fyller vi kjelene med krydder, urter, grønnsaker, øl og vin; binder de godt til og setter de i steinovnen over natten mens den kjøler ned. Dette gir saftige, smakfulle og rustikke gryteretter.

Alt brød er nybakt hver morgen.

 

 

Julebordmeny
testimonial-divider-1024x44

HELSTEKT KALKUN
M. EPLER OG SVISKER (MÅ FORHÅNDSBESTILLES)

Tranebær- og appelsinkompott
Rosenkål m. lønnesirup og ristede mandler
Panerte, sprøstekte poteter
Sennepbakt pastinakk
Brød saus

valgfri dessert
Kaffe / te

Middag m. kaffe / te : 425,00
Middag m. dessert, kaffe / te : 550,00

ANDEBRYST FRA HOLTE GÅRD

Ripsfylte epler
Portvinspærer
krydret sviskekompott
rødkål
karamelliserte amadinepoteter
Kokte poteter
Brun saus

valgfri dessert
Kaffe / te

Middag m. kaffe / te : 425,00
Middag m. dessert, kaffe / te : 550,00

RIBBETALLERKEN

Ribbe, kjøttkaker og hjemmelaget pølse m.
Surkål, rødkål, kokte poteter og brun saus

valgfri dessert
Kaffe / te

Middag m. kaffe / te : 425,00
Middag m. dessert, kaffe / te : 550,00

PINNEKJØTT AV VILLSAU

servert med håndlagd lammepølse med eple, kålrotstappe, mandelpotet og sky.

Pannacotta med multecoulis og mynte

Juledessertmeny

testimonial-divider-1024x44

Ris á La Mande
Kirsebærsaus

Kanelis med krumkaker og plommesaus

Tilslørte bondepiker